x

حفاظت فیزیکی دانشگاه یکی از بخش های حراست دانشگاه می باشد که وظیفه حفظ و حراست از اموال ، اماکن ، تاسیسات دانشگاه و ایجاد نظم را بر عهده دارد.این وظیفه به عهده پرسنل انتظامات و نگهبانی می باشد تا طبق برنامه ریزی و شرح وظایف موجود زیر نظر دفتر حراست دانشگاه انجام وظیفه نمایند.

مجموعه‌ای از اقدامات احتیاطی و کنترلی و استفاده از انواع مختلفی از منابع و تجهیزات، شامل نیروی انسانی، سخت افزار و نرم افزار به منظور کنترل تردد و حفاظت از اموال، اماکن و تاسیسات دانشگاه، ایجاد نظم و نظارت و مراقبت بر تشکیل کلیه همایش‌ها، جلسات و گردهمایی‌ها ، از مهم ترین وظایف این واحد می باشد.

شرح وظایف:

1- نظارت بر ورود و خروج كالا و كنترل آن :
خروج هرگونه كالا ، اموال و اشياء مربوط به دانشگاه  اعم از سرمايه‏اي و مصرفي بمنظور جابجائي ، تعمير ، استفاده در مكان ديگر و ... صرفاً با ارائه برگه خروج كالا كه با امضاء مسئولان ذيربط و هماهنگي با مسئول اموال امكان پذير خواهد بود.

2- نظارت بر ورود و خروج وسايط نقليه و كنترل آن :
- تردد وسايط نقليه دانشگاه صرفاً با ارائه برگه تردد وسايط نقليه كه به امضاء مسئولان مربوطه رسيده باشد، امكان پذير خواهد بود.
- ورود كليه وسايط نقليه متفرقه به محوطه دانشگاه ممنوع است مگر با اخذ مجوز از مسئولین مربوطه و ارائه آن به انتظامات.

3-نظارت بر تردد افراد و كنترل آن :

- ورود و خروج کارکنان و اعضای هیات علمی و اساتید مدعو و حق التدریس طبق مقررات و قوانین جاری دانشگاه صورت می پذیرد.

- دانشجویان گرامی  با داشتن کارت دانشجویی می توانند در محیط دانشگاه رفت و آمد نمایند.

- پیمانکاران شرکتهای خصوصی پس از معرفی معاونت حوزه ذیربط به انتظامات و نگهبانی

- ورود افراد متفرقه (كليه افرادي كه رابطه استخدامي با دانشگاه ندارند)  به محيط هاي مختلف دانشگاه صرفاً با رعايت موارد ذيل امكان پذير است:

الف -احراز هويت شخص (اخذ كارت شناسائي معتبر)

ب-تماس با واحدي كه قرار است فرد به آنجا مراجعه نمايد و اخذ تاييديه تلفني.

ج -صــدور برگه ملاقات توسط انتظامات و ارائه آن توسط مراجعه كننده كه به امضاي ملاقات شونده رسيده باشد پس از انجام ملاقات به  انتظامات

4- ساماندهی و ایجاد نظم و جلوگیری از بروزناهنجاری در محیط دانشگاه

5-  بازدید ،کنترل ، نظارت و حفاظت  از اماکن حساس ، دانشکده ها و تاسیسات دانشگاه بطور شبانه روزی

6- انجام  امور مربوط به اطلاعات و تکریم ارباب رجوع