رفتن به محتوای اصلی

جلسه شورای اداری اداره کل حراست دانشگاه صنعتی اصفهان

جلسه شورای اداری اداره کل حراست دانشگاه صنعتی اصفهان روز چهارشنبه 8 دی 1400 با هدف تدوین سند راهبردی حراست در افق 1404 تشکیل شد.

در این نشست آقای قاسمی مدیر کل جدید حراست با بیان نیاز به یک نقشه راه برای رسیدن به اهداف خاطرنشان کرد: در دنیایی که دائماً در حال تغییر و توسعه است حراست ها هم باید مطابق این تغییرات خود را توسعه بدهند. وی با بیان اینکه داشتن هدف توسعه یکی از مراحل پیشرفت است عنوان کرد: روسای ادارات لازم است در این زمینه با ارائه برنامه، راهبرد و تاکتیک های جدید برای ایجاد یک حراست خردورز، پاسخگو، شفاف، کارآمد و متعهد به آرمان ها آمادگی لازم را داشته باشند. لازم به ذکر است در این جلسه هریک از مدیران به ارائه، برنامه ها، اهداف و راهبردهای خود برای رسیدن به افق 1404 پرداختند و مقرر شد هر قسمت با هم افزایی و هم فکری مجموعه خود برنامه جامع و کارآمدی ارائه دهد تا در نهایت با تدوین یک سند چشم انداز 1404، راهبردها پیاده سازی و سند راه آن تهیه و تنظیم گردد.